uppkopplad En dörr på glänt : berättelser från dödens tröskel pdf

uppkopplad En dörr på glänt : berättelser från dödens tröskel pdf

En dörr på glänt : berättelser från dödens tröskel

  • Siffra: 752005036110485
  • Författare:
  • Språk: Sveriges
  • Utvärdering: 5.0/5 (Votes: 1164)
  • Paperback : 105 sidor
  • Tillgänglighet: En lager
  • Ladda ner format: PDF, EPUB, KINDLE, FB2, AUDIBLE, MOBI och andra.

Produktbeskrivning

Gripande om oförklarliga upplevelser i samband med döende och död.

Inom loppet av några månader förlorade Patricia Pearson både sin far och sin syster. Pappan plötsligt och oväntat, systern i en smärtsam kamp mot aggressiv cancer. I samband med dessa dödsfall hände det en rad oförklarliga saker i Patricia Pearsons närmsta familj och omgivning. Händelser som gjorde att hon, till vardags undersökande journalist för att försöka förstå det som inte logiskt gick att förstå började utforska trakten mellan döendet och döden.

Aldrig hade hon kunnat ana vilken mängd erfarenheter och upplevelser som väntade på att berättas, när hon väl började fråga. Personal inom palliativvården, forskare och teologer, och andra som befunnit sig nära gränsen mellan liv och död delade med sig av sina insikter. Patricia Pearson fann snart ett mönster av återkommande erfarenheter som var oberoende av kulturella, sociala och religiösa åtskillnader. Tydliga tecken på att många i förväg vet när deras tid är kommen och även kommunicerar detta. Drabbande exempel på att starka band mellan människor inte är beroende av tid och rum.

Det går inte att värja sig mot den här boken. Om du inte har funderat på sådana här frågor tidigare kommer du att göra det nu. Och du kommer aldrig att se på livet och döden på samma sätt igen.

Relaterade böcker